نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

ترور «هنیه» با اطلاع و حمایت آمریکا و انگلیس انجام گرفت

ترور «هنیه» با اطلاع و حمایت آمریکا و انگلیس انجام گرفت «لری جانسون» اعلام کرد که ترور «اسماعیل هنیه» رهبر سیاسی حماس با اطلاع و حمایت انگلیس و آمریکا صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «لری جانسون» افسر بازنشسته سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) شهادت «اسماعیل هنیه» رهبر سیاسی حماس را عبور از خطر قرمز‌ها دانست و گفت که این ترور با اطلاع و حمایت انگلیس و آمریکا صورت گرفته است.

 

از خبرگزاری اسپوتنیک، جانسون در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد: «من این را می‌گویم، زیرا ما همچنین گزارش‌هایی داریم که نشان می‌دهد ناو‌های جنگی آمریکا و انگلیس به سمت دریای مدیترانه حرکت می‌کنند». وی سپس اضافه کرد: «احتمالا در یکی از ناو‌های آمریکایی یک واحد اعزام دریایی است».

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بنابراین تنش‌ها در منطقه حتی فراتر از آن چیزی است که پس از حمله ماه آوریل (فروردین) به کنسولگری ایران در دمشق رخ داد.

 

این افسر پیشین سیا در همین زمینه گفت: ایران در واکنش به حمله آوریل پیام بسیار روشنی را به اسرائیل داد و اینکه در آینده نیز هرگونه اقدام تحرک‌آمیز و تنش‌زای دیگر با واکنش روبرو خواهد شد. اکنون نیز حزب‌الله و ایران برانگیخته شده‌اند و (رژیم) اسرائیل هم در مقابل در حال محاسبه توان مقاومت در برابر هرگونه حمله احتمالی است.

 

جانسون در بخش دیگری از این گفت‌وگو، وضعیت کنونی را بسیار خطرناک دانست و افزود: «حمله [به هنیه] چنان آشکار بود که فکر نمی‌کنم هیچ محدودیتی از سوی ایران یا حزب‌الله وجود داشته باشد و به عقیده من عبور از خط قرمزها است. این بسیار نگران کننده است، زیرا می‌تواند اوضاع را از کنترل خارج کند و ما اکنون منتظر هستیم تا ببینیم چه می‌شود».

 

گفتنی است؛ اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس که برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران در تهران حضور داشت، بامداد امروز چهارشنبه در محل اقامتش هدف اصابت موشک قرار گرفت و به شهادت رسید./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار